Учител за 2010 г.

На 21 май 2010 година от 16 часа в Бизнес Центъра бяха наградени номинираните преподаватели от Община Велинград. Официални гости на събитието бяха кметът Лебанов, зам. кметът Валя Цветанова, директорът на Дирекция „Образование и Култура“ Нели Стефанова и PR на общината Росица Пашова.

Всички преподаватели и културни дейци, изпълнили залата на бизнес центъра, бяха поздравени от кметът Лебанов, след което се пристъпи към официалното награждаване.

От ПГГС”Христо Ботев” номинирана беше инж.Ана Чечева, която получи от зам.кмета Валя Цветанова грамота за своята успешна дългогодишна преподавателска дейност и специално изработен плакет за принос в професионалното образование.

Директорът на гимназията ни – инж.Шулев е един от малкото директори в България поканени на посещение при президента Първанов.Освен това бе удостоен и с престижната награда „Неофит Рилски”. За своята успешна работа и новаторски дух Стефан Шулев е и сред удостоените с престижното звание „Директор на годината на община Велинград”.

Всички тези отличия и награди не са никак случайни.Те са една заслужена много висока оценка за работата, както за г-н Шулев, така и за целият колектив, на който той е начело.Колектив, който показа какво може да се постигне когато се работи в екип, когато има разбирателство, подкрепа , солидарност и поглед в една посока!

Честит 24 май, колеги!Бъдете здрави – вие и вашите близки!

През тази учебна 2009/2010 година, към чиито край отиваме можем с гордост да кажем:Успяхме заедно и постигнахме много!

Инж.Надежда Шатърска-Ганчева

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *