МОМН награди инж.Шулев

Наградата за принос в развитието на българското училище „Св.Иван Рилски“ получи инж.Стефан Шулев
Високо отличие за директора и целият екип на ПГГС „Христо Ботев”-Велинград

На 11.05.2010 година Министерството на образованието, младежта и науката проведе ученически поход от Рилския манастир до гроба на Св. Иван Рилски, с който отбеляза Деня на Светите равноапостоли Кирил и Методий.

По време на похода, пред килийното училище към църквата „Св. Лука” над Рилския манастир, зам.-министър Милка Коджабашиева награди директори на училища с ежегодната награда на МОМН „Св. Иван Рилски” за принос в развитието на българското училище.

Отличените директори тази година са трима и сред тях е инж.Стефан Шулев, който умело ръководи ПГГС”Христо Ботев” вече 15 години.

Връчвайки специалното отличие на инж.Шулев госпожа Коджабашева отбеляза, че за пръв път то се дава на образователна институция, която подготвя средни кадри за работа в горите.

Това е изключително висока оценка за работата на г-н Шулев и екипът, който той ръководи.

Не само удовлетворен, но и изпълнен с гордост е инж.Стефан Шулев, защото в тези трудни за професионалното образование времена, когато твърде често е на дневен ред въпроса за оцеляване, гимназията, която той ръководи не спира своя възход и продължава добрата традиция на училището ни – непрекъснато нещо добро и хубаво да се случва!

Радостни от високото отличие са и всички колеги в ПГГС”Христо Ботев”, които пожелават на своя директор-господин Шулев здраве, упоритост и все същия хъс за качествена и ползотворна работа!

инж.Надежда Шатърска-Ганчева – пом.директор на ПГГС”Хр.Ботев”

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *