Общински конкурс за есе

На 29.04.2015г. в зала на Община Велинград се проведе награждаване на ученици от гимназиите в града, участвали в конкурс за есе на тема: „Обществото – възпитател /и или съдник на своите деца”. Инициативата бе организирана от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетните и непълнолетните – Община Велинград.

Мериха Чолак, ученичка от 11а клас на ПГГС „Христо Ботев”, бе отличена с Поощрителна награда за актуалност на своето есе. Ученичката изрази радостта си от това признание за нейния труд – резултат от дългогодишната ѝ склонност да пише есета и стихове.

Наградите на отличилите се участници в конкурса връчи лично кметът на Община Велинград – господин Иван Лебанов. Той изрази удовлетворението си от факта, че във Велинград има млади хора, които не са безразлични към въпросите, свързани с противообществените прояви на непълнолетните. Господин Лебанов благодари на всички, коитоса се отзовали на тази инициатива на Община Велинград и не са спестили време и сили, за да изразят в есеистична форма своето отношение по този актуален за страната проблем.

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *