Изпращане на абитуриентите от випуск 2015

На 24 май в 17.00 ч. ПГГС „Христо Ботев”, Велинград тържествено изпрати своите абитуриенти – зрелостниците от випуск 2015 година. Момчетата и момичетата от 12А клас с класен ръководител г-жа Любка Байлова и 12Б клас с класен ръководител г-жа Димитрийка Ищева проведоха своя последен час, преди да пристъпят в училището на живота. Красиви и празнично блестящи те бяха сюрпризирани с подарък и китка здравец- за късмет!
В този светъл и тържествен момент абитуриентите приветства директорът на училището инж.Стефан Шулев, който им пожела много здраве, дръзновение и смелост пред предизвикателствата на Новото време. Особен момент в ритуала бяха и думите на абитуриента Тодор Шулев, който прочете Благодарствен адрес към учителския колектив. Най-заслужилите зрелостници получиха грамоти и награди за личните си успехи, връчени от инж.Надежда Ганчева- помощник директор. Буря от емоции донесе моментът, когато стана ясно как абитуриентите ще бъдат запомнени от учителите си- всеки с персоналните си заложби, чувство за хумор и самочувствие на господари. Празничното настроение бе навсякъде- сред учители, родители и гости.

Последният учебен ден за зрелостниците е начало на нови пътища, нови трудности и радости, нови срещи и раздели, нови надежди. Да им пожелаем с попътен вятър да стигнат далечни хоризонти. Да помнят винаги, че най-хубавото в живота се вижда само със сърцето!

Снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *