Дипломиране на випуск 2016

На 23.06.2016г. се състоя тържествено връчване на дипломи и свидетелства за професионална квалификация на зрелостниците от випуск 2016г. на ПГГС „Христо Ботев”, Велинград. Гости на събитието, проведено в салона на читалище „Отец Паисий- 1893”, бяха: инж. Бельо Мандраджиев, председател на Общински съвет, Велинград; Сергей Кичиков – зам.-кмет на Община Велинград; Иван Чешмеджиев – бивш директор на гимназията, бивши преподаватели, родители.

Поздравителни слова към зрелостниците отправиха инж. Стефан Шулев – директор на ПГГС „Христо Ботев” и Сергей Кичиков – зам.-кмет на Община Велинград.

Първенците на випуска – Красимир Бисеров Цанков от 12в клас и Ваис Мустафа Чолаков от 12а клас, бяха отличени с грамоти и награди – ръчни часовници. Същите момчета заедно с Димитър Димитров от 12в клас са част от отбора, представил гимназията ни на тазгодишното Национално състезание по горски многобой в град Хасково. Инженер Надежда Ганчева – пом.-директор на училището, поздрави многобойците за достойното представяне и им пожела победи и занапред в избраната от тях професия. Димитър Димитров има и още едно забележително постижение – той е победителят в своята възрастова група в Националното състезание „Четящо кенгуро”, проведено през месец май, тази година.

От името на зрелостниците слово произнесе Димитър Димитров, който благодари на всички преподаватели за обичта и добротата, за приятелството и търението, за първите житейски уроци!

За доброто настроение на всички се погрижиха музикалните таланти от Детско-юнощеска вокално-инструментална школа „Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви и децата от Клуб за спортни танци ‘Импулс” с ръководител Мая Кондарева.

На добър път, Випуск 2016 на ПГГС „Христо Ботев”!

Повече снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *