Абитуриентски бал 2016

Официално изпращане на випуск 2016г.

На 24 май прозвуча последният училищен звънец за абитуриентите от випуск 2016 на ПГГС „Христо Ботев”, Велинград. Емоционалното изпращане събра в двора на училището съученици, преподаватели, родители и приятели на зрелостниците.
Много прекрасни пожелания бяха отправени и много думи на благодарност бяха поднесени!

В поздрава си към абитуриентите директорът инж.Стефан Шулев отбеляза, че събитието поражда много радост и надежди, но и мъничко тъга за отминалите години в гимназията и пожела на завършващите ученици успех в живота и възможност да реализират всичките си мечти.

На дванадесетокласниците беше посветена музикална програма, по време на която бяха обявени и наградени най-талантливите сред тях. За отлични постижения по време на учебния процес, за високи спортни резултати и участие в Националното състезание „Горски многобой”-Хасково ,2016г. специални подаръци получиха ученици от 12а, 12б и 12в клас.

Обръщение към учителския колектив от името на първия приет след 7-ми клас випуск отправиха и абитуриентите от 12в клас. Видимо много развълнувани, изпълнени с емоции от предстоящата раздяла, момчетата оставиха след себе си следа- директорът получи като дар част от „Клетвата на педагога”.

Скъпи абитуриенти, попътен вятър и помнете, че:
Животът е предизвикателство- приемете го!
Животът е песен- пейте я!
Животът е мечта- осъществете я!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *