34 години отдадени на НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград

Всяко училище има своите дългогодишни и емблематични преподаватели, но не всяко училище притежава такива ярки и забележителни личности, отдали своя живот в името на професията, както това във времето успя да направи г-жа Снежанка Гончева.

„Родена да бъде учител!“, с тези емоционални думи директорът на НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград инж. Стефан Шулев характеризира г-жа Гончева пред колектива на гимназията по време на тържеството по случай нейното пенсиониране.

Вълнуващото събитие за всички се проведе в учителската стая на гимназията. Там, откъдето през далечната 1984 г. началото на своя преподавателски път постави г-жа Снежанка Гончева и така в продължение на цели 34 години трудов стаж обучаваше своите хиляди възпитаници. Нейните ученици я познават като всеотдаен и образцов учител по Руски език, за който няма тайни в професията.

Инж. Стефан Шулев връчи стилен букет на г-жа Гончева, благодари ѝ за положения огромен труд през годините и ѝ пожела много успехи в бъдеще. Заместник-директорите инж. Надежда Ганчева и г-н Георги Янчев също изказаха своите поздравления и връчиха на дългогодишния преподавател подарък от името на колектива на НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград.

От своя страна г-жа Гончева благодари на всички за засвидетелствуваното уважение към нея. Благодари на своето семейство и близки, като подчерта, че вече ще има повече време за тях.Ръководството на НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград сърдечно благодари на г-жа Снежанка Гончева за целия положен труд за утвърждаването на училището като водещо в сектора Горско стопанство и ѝ желае здраве и много успехи във всички бъдещи начинания!

Коментари:

коментара