Открит урок по чужд език по професията

На 21.12.2016 г. от 08:55 ч. госпожа Даниела Дафова – Илиева преподавател по английски език изнесе с група от 12а клас открит урок по чужд език по професията. Темата на урока беше от раздел Дендрология – „Кое растение е дърво?“.

Освен много интересен, урока бе динамичен, забавен и се проведе с активното участие на всички ученици от групата. Впечатляващо бе старанието на госпожа Дафова по един атрактивен и същевременно много професионален начин да поднесе информацията свързана с качественото разбиране и усвояване на сложните дендрологични и лесовъдски термини. Неусетно изминаха 45-те минути на урока, по време на който се редуваше информация поднасяна и коментирана от госпожа Дафова и учениците, посредством използването на различни иновативни и интерактивни техники, които превърнаха урока не само в много полезен, но и завладяващо запомнящ се с артистизма при поднасянето му, както и с умело подбраните видео материали към урока.

Часът завърши със следната изненада – в учебния кабинет влезе едно „живо дърво’, което даде безапелационен отговор на въпроса: „Кое растение е дърво?“, показа нагледно най – важните дървесни части, а госпожа Дафова обясни тяхното значение.

Повече снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *