Областна конференция – проект УСПЕХ

На 30.03. и 31.03.2015г. в „Гранд хотел Велинград” се проведе  Втората областна конференция по Проект „Да направим училището привлекателно за младите хора  – Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски  Хоризонти  –  УСПЕХ”. На форума присъстваха колеги и ученици от два клуба в нашето училище – клуб ”Млад фотограф” и клуб ”Млад журналист”.  По покана на РИО – Пазарджик нашите възпитаници имаха отговорната задача да отразят медийно събитието.

Любослав Топорчев от 8а клас  представи  дейността на нашето училище по проект УСПЕХ  с демонстрация на живо – изработване на анимиран файл ( gif ) на тема: „Цветята!”. Като част от работния екип на старши експерт  по ОСО –г-жа.Боряна Консулова , получихме похвали и благодарности за оказаното съдействие и положен труд. Както и по време на  Първата областна конференция от 2014г. и тази бе изготвен информационен бюлетин, който подарихме на всички присъстващи училища от областта.

Учениците: Ангел Ангелов, Станимир Станчев, Милко Сандански и Любослав Топорчев имаха непринуден разговор с  г-жа.Кайтазова, началник на РИО-Пазарджик и официалните гости от МОН , които бяха впечатлени от уменията и компетентностите на нашите деца по имаче сериозните професии на фотографа и журналиста.

Повече снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *