Дипломиране на випуск 2013

На 26.06.2013г. в читалище „Отец Паисий 1893г“ тържествено бяха връчени дипломите и свидетелствата за професионална квалификация на випуск 2013г. от Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“. С вълнение и радост зрелостниците, техните родители и преподавателите на гимназията очакваха този ден, защото той е плод на четиригодишен труд и усилия.

С поздравително слово към випуск 2013 се обърна инж.Стефан Шулев – Директор на гимназията, за да им пожелае здраве, дръзновение, силен дух и успехи в избраната професия.

И през тази година знаковите успехи на ПГГС „Христо Ботев“ я правеха не само гордост за града и областта, но и средище на разум и сила, горски оазис на лесовъдския професионализъм. Затова бяха отличени с грамоти и награди всички зрелостници, допринесли със своите успехи за запазване на достойното място, което гимназията заема сред училищата, водещи в областта на горското стопанство. Наградени бяха: отличниците на гимназията, членовете на отбора по Горски многобой, взели участие в състезанията в гр.Батак и в гр.Сурдулица, Република Сърбия през месец май тази година, както и ученици, имащи принос за издигане престижа на гимназията чрез активното си участие в проекти и извънкласни мероприятия.

Към всички дипломирани ученици поздравително слово поднесе г-н Георги Янчев – зам.-кмет на Община Велинград, който изрази своята увереност, че възпитаниците на гимназията ще защитят достойно авторитета на училището, в каквато и област да заработят.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха децата от вокална група „Караоке“ с ръководител Юлияна Ковачева, както и малките танцьори от ОДЗ „Фантазия“ Дарина Гугалова и Борислав Мацанов. Сред много радост, усмивки и цветя випускниците получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация. От името на випуск 2013 зрелостникът Борис Георгиев от 12а клас благодари на класните ръководители г-жа Снежанка Гончева и г-н Христо Белухов, както и на всички преподаватели от гимназията за грижите и всеотдайността, за приятелството, за Вярата, Надеждата и Любовта.

Тържеството завърши под звуците на химна на ПГГС „Христо Ботев“ – „Хубава си, моя горо“.

Повече снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *