Дипломи 2014

Тържественото връчване на дипломите на 12 клас от випуск 2014г. на ПГГС „Христо Ботев“, гр.Велинград, бе на 26.06.2014г. от 15:00ч. в голямата зала на община Велинград. Този ден бе очакван от всички – зрелостници, родители, преподаватели и гости с нетърпение, защото е плод на упорит четиригодишен труд. В няколко презентации бяха отразени най-вълнуващите и запомнящите се мигове от живота на 12а и 12б клас с техните класни ръководителки Марина Богданова и инж.Ася Линчева.

С грамоти и награди бяха отличени всички зрелостници, допринесли със своите успехи за запазване авторитета на гимназията: зрелостниците с отличен успех през четирите години на обучение, както и членовете на отбора по Горски многобой, които тази година заеха III място на състезанието в гр.Чепеларе.
Поздравителни слова към зрелостниците поднесоха инж.Надежда Ганчева – пом.-директор на училището, г-жа Стефанова – от Дирекция „Образование“ към община Велинград, Вальо Атипов – бивш ученик на гимназията и настоящ студент в ЛТУ, гр.София.

От името на зрелостниците  Георги Ташев благодари на целия преподавателски колектив за грижите и усилията, положени през четирите години на обучение, за да могат зрелостниците да получат умения и знания в избраната от тях професия.

За доброто настроение на всички се погрижиха вокална група „Звънче“ с ръководител Йорданка Казалиева  и членовете на ансамбъл „Здравче – венче“ с художествен ръководител Иван Иванов.

Тържеството завърши под звуците на химна на лесовъдите в България „Хубава си, моя горо“.

Повече снимки ТУК!

Коментари:

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *