Тържествено закриване на учебната година в Националната ПГГС „Христо Ботев” – Велинград

Отличниците на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – Велинград за учебната 2020/21 г.

Приключи учебната 2020-2021 година – една трудна, изпълнена с предизвикателства, но успешна за Националната ПГГС „Христо Ботев” – Велинград година! Тържественото закриване бе проведено в двора на гимназията на 30.06.2021 г.

Инж. Надежда Ганчева – заместник-директор на учебното заведение, обобщи резултатите: трудностите, които бяха преодолени и постигнатите успехи.    

На прага на дългоочакваната ваканция възпитаниците на учебното заведение от осми до единадесети клас с повишено настроение се разделиха със съучениците и преподавателите си, за да се отдадат на заслужена почивка. За всички онези, които са работили упорито в дебрите на учебно-възпитателния процес и са били активни в извънкласни мероприятия, бяха подготвени и раздадени грамоти и награди.

Гимназията се гордее със своите 29 отличници, двама от които са с пълен отличен успех – Костадин Ачев от 11 „а“ клас и Иван Ганчев от 8 „б“ клас. С успех над 5.90 са учениците: Петър Водев от 11 „а“, Фатме Рамаданова от 9 „б“, Илияна Трендафилова и Йорданка Терзиева от 8 „а“ клас.

Отличени бяха и учениците, които със своята дейност са допринесли за издигане на престижа на Националната ПГГС „Христо Ботев”.

Ученичката  Деница Баракова от 10 „б“ клас получи мобилен телефон, с който да бъде винаги в крак с най-съвременните технологии. Тя прослави училището на редица регионални, областни и национални конкурси, в които освен висока мотивация демонстрира и своя голям талант в различни тематични области.

Активното участие в извънкласни дейности и отговорно поведение на Марин Караилиев от 9 „б“ клас също бе възнаградено от училищното ръководство.

Деветокласникът Марин Караилиев също заслужи признание за активното си участие в училищните мероприятия

Уважение предизвиква и доблестната постъпка на ученика Георги Бояджиев от 11 „а“ клас, който намира скъп телефон на двора в училището и веднага го предава на училищното ръководство, за да се търси притежателя му.

Георги Бояджиев бе отличен за доблестната си постъпка

Признание за силното си представяне в училищните спортни прояви получи и 11 „б“ клас с класен ръководител г-жа Даниела Дафова – Илиева.

В словото си директорът на гимназията – инж. Стефан Шулев, пожела на всички здраве и ползотворна почивка.

Приятна ваканция, изпълнена с положителни емоции, на  учениците и преподавателите на Националната ПГГС „Христо Ботев” – Велинград!

Коментари:

коментара