ТЪРЖЕСТВЕНОСТ, УСПЕХИ И МЛАДА ЕНЕРГИЯ – ВЪЗМОЖНИ ПРИ ВСЯКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Националната ПГГС „Христо Ботев“ посрещна своите абитуриенти на 26 юни

На 26 юни абитуриентите от Випуск 2020, в тържествена обстановка,  получиха своите дипломи и свидетелства за професионална квалификация в Национална професионална гимназия „Хр. Ботев“.

Всеки един випуск има своето лице, своята емоция и своите отличени ученици. Випуск 2020 ще бъде уникален, защото заедно със своите учители и родители успешно се дипломира в необичайните условия.

С тази необичайност беше белязан и последния ден в училището. Спазвайки наложените правила, ръководството на гимназията успя да създаде тържествена, но и сигурна обстановка, в която премина тържеството.

Последният училищен звънец за Випуск 2020

Учениците от 12 А, 12 Б и 12 В клас с класни ръководители госпожа Недялка Стефанова, инж. Ирина Ачева и госпожа Здравка Гугалова по съответен график, съпроводени от директора инж. Стефан Шулев, влезнаха в конферентната зала за своя последен учебен час.

Инж. Шулев поздрави абитуриентите, с много лична емоция им пожела в бъдещите си  успехи да носят духа на гимназията и да останат свързани с ценностите и уроците, които научиха тук.

Всеки класен ръководител също имаше възможността да се сбогува със своите ученици, а и да ги поздрави с успешното завършване на средното и професионално образование. Всеки завършващ ученик получи и картичка с лично послание от класния си ръководител, а подготвените за този случай представителни за класа видеоклипове, върнаха лентата във времето наречено „Моето училище“.

С обичайната тържественост навън започна връчването на дипломите и свидетелствата за професионална квалификация  от директора на гимназията, инж. Стефан Шулев.

Зрелостниците, които завършват с отличен успех и тези, които допринесоха с успехите си за утвърждаване  авторитета и престижа на гимназията бяха наградени.

С медал за отличен успех и за цялостното си отлично представяне  по време на обучението си беше награден първенецът на Випуск 2020 – Илиян Пенев от 12 а клас.

Първенецът на Випуск 2020 на НПГГС „Христо Ботев“ – Илиян Пенев от 12 „а“ клас
Отличничката на 12 „б“ клас – Фатима Кейбашиева
Отличникът на 12 „в“ клас и спец. „Горско и ловно стопанство“ – Христо Георгиев

Випуск 2020 – в невъзможност да направи финална снимка на випуска, но очаквано във възможност да направи деня уникален и зареден с много прекрасна енергия на своята младост и неповторимост!

НА ДОБЪР ПЪТ!

Коментари:

коментара