С уникалната си енергия и емоции, Випуск 2021 на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград полетя към бъдещето

Випуск 2021 на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград

В късния следобед, на празничния 24 – май, в Националната ПГГС „Христо Ботев“ се състоя тържеството за изпращане на Випуск 2021.

Дворът на гимназията се изпълни с абитуриенти, родители, учители и гости.

С обичайната тържественост, инж. Надежда Ганчева – зам. директор, приветства присъстващите и покани класните ръководители на 12 – тите класове, заедно със своите ученици в сградата на училището.

Под звуците на посления звънец учениците от 12 А и 12 Б клас, с класни ръководители госпожа Людмила Алексиева и инж. Вергиния Иванова, влязоха в класните си стаи за своя последен  учебен час. Всеки завършващ ученик получи символичен подарък, с лично послание от класния си ръководител.

Отново навън, тържеството продължи с награждаване на победителите в 13-тото издание на Националното състезание „Горски многобой“  – Али Джилджов от 12 А, капитан на отбора, Стоил Марински и Георги Мазаков от 12 Б клас.

Капитанът Али Джилджов и съотборниците му Стоил Марински (вляво) и Георги Мазаков (вдясно) вдигнаха купата за №1 в Националното състезание „Горски многобой“

За отличното си представяне и забележителен успех във всички етапи на състезанието, учениците получиха плакет и грамота от директора на Националната професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“, инж. Стефан Шулев. Родителите на победителите в Националното състезание също получиха Поздравителен адрес за забележителните успехи на своите деца.

Директорът инж. Стефан Шулев с учениците-победители в състезанието „Горски многобой“ и техните родители

На финала на тържеството  инж. Шулев поздрави абитуриентите, с много лична емоция и пожела в бъдещите си  успехи да носят духа на гимназията, да останат свързани с ценностите и уроците, които научиха тук.

Инж. Стефан Шулев зареди с оптимизъм възпитаниците на Випуск 2021

Випуск 2021 – с уникалната си енергия и емоция,  направи финална снимка на випуска. В очакване на своя бал и зареден с прекрасната енергия на своята младост и неповторимост!

НА ДОБЪР ПЪТ!

Коментари:

коментара