Община Велинград връчи отличието „Заслужил учител“ на инж. Цветан Чечев

Инж. Цветан Чечев (в средата) по време на церемонията по награждаването

На тържествена церемония община Велинград награди педагозите, номинирани от училищните колективи с приза „Заслужил учител“ по случай 24 май.

Събитието се състоя в навечерието на светлия празник, като общо 37-ма учители, директори, културни деятели и журналисти бяха отличени в категориите за тазгодишните награди „Заслужил учител“, „Заслужил културен деятел“, „Заслужил журналист“ в община Велинград. Всяка година 24 май идва с блясъка на своята тържественост, пренесъл възрожденския си дух през годините, утвърдил се като най-светлия, най-съкровения, най-българския празник!

Сред отличените по време на приема е и дългогодишният преподавател – лесовъд в Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград, инж. Цветан Чечев.

Той получи почетен плакет „Заслужил учител“ от кмета на община Велинград д-р Костадин Коев. Цветя бяха поднесени от името на Председателя на ОбС Любомир Перчинков.

„24 МАЙ – Дата в националния ни календар, която ни прави ГОРДИ и ЗНАЧИМИ!

Горди, защото има учители, като инж. Цветан Чечев, който с професионализма и всеотдайността си изпълва понятието „БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ“ със ЗНАЧИМОСТ!

Честита заслужена почит към труда и приноса на инж. Цветан Чечев!“, написа по случай присъдената награда, инж. Надежда Ганчева, зам.-директор на гимназията.

Екипът на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград благодари за професионалната и усърдна работа и принос за просперитета на гимназията ни на инж. Цветан Чечев!

Коментари:

коментара