Нова ценна придобивка за НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград от МОН

На 3 август 2020 г. Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград получи от Министерството на образованието и науката чисто нов 32-местен автобус марка „ISUZU“. Возилото е произведено през месец април 2020 г. НПГГС „Христо Ботев“ е единственото учебно заведение от област Пазарджик, което бе одобрено да получи днес един от автобусите, разпределяни от МОН.

Ценната придобивка ще се използва за превоза на ученици от населените места, разположени в съседство с Велинград. Новият автобус на НПГГС „Христо Ботев“ ще подпомогне също така и за транспортирането на ученици при провеждането на учебни и производствени практики, участие в спортни състезания, екскурзии и други мероприятия, пряко свързани с учебния процес и многото извънкласни занимания и дейности на гимназията.

Ръководството на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград благодари на Министерството на образованието и науката за предоставения автобус за нуждите на училището. Безспорно новата придобивка ще създаде още по-добра училищна среда и ще предостави нови удобства за възпитаниците на учебното заведение.

Коментари:

коментара