Националната ПГГС ,,Христо Ботев“-гр.Велинград посрещна добри приятели и партньори от Лесотехническата професионална гимназия – гр.Берковица

На 24.11.2023г., Националната ПГГС ,,Христо Ботев“-гр. Велинград посрещна колектива  на Лесотехническата професионална гимназия гр. Берковица, водени от  директорът на училището г-жа Христина Христова.

Визитата бе уговорена в предварителен разговор с инж. Надежда Ганчева – зам. – директор на националната гимназия, която поради свой неотложен ангажимент повери посрещането на скъпите гости  на преподавателите по професионална подготовка инж. Вергиния Иванова, инж. Иван Дулев и г-н Ганчо Чечев, а отговорността за заснемане бе възложена на Красимир Джалев – ученик от 11“А“ клас, който е безспорен талант и професионалист.

Лесовъдското трио на Националната велинградска гимназия стриктно се придържаше към предварително заявеното желание на колегите си от Берковица да разгледат кабинетите по професионална подготовка, за да имат възможност да почерпят идеи и опит.

С изключителен интерес премина гостуването на приятелите ни от Лесотехническата професионална гимназия, които останаха очаровани от топлото посрещане и отзивчивост, както и от това, че независимо от трудности и обстоятелства, колегите  от Велинград неизменно гледат в посока за развитие и поемат с много дух  нови предизвикателства и проекти.

Коментари:

коментара