Мартенско настроение и подаръци за всички в Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград

С много усмивки и добро настроение започна месец март в Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград. Повод за празничната атмосфера бе честването на традиционния празник на Баба Марта. С Баба Марта и месец март се свързват много обичаи и празници, посветени на идващата пролет. 

В началото на учебния ден всички ученици, преподаватели и работещи в гимназията получиха ценен индивидуален подарък – уникално ръчно изработена мартеничка. Всички мартеници за празничния ден бяха подарени от инж. Диана Панталеева, която е дългогодишен приятел на училището. Инж. Панталеева се е специализирала в производството на мартеници, които са известни в цялата страна чрез официалния сайт martenicite.bg. Освен това тя е инженер-лесовъд, завършила е ВЛТИ (днес ЛТУ) в един випуск с директора на гимназията инж. Стефан Шулев.

Посланието на инж. Диана Панталеева гласи: „Честита Баба Марта! С пожелание за здраве и вдъхновение!“

Ръководството на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград изказва своята искрена благодарност към инж. Диана Панталеева за ценните подаръци, тематично посветени на Баба Марта! Пожелаваме на нея и семейството и много здраве, да продължава да твори чудеса и да бъде винаги част от голямото и сплотено семейство на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград!

Коментари:

коментара