Магията на коледната украса в НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград

По традиция през м. декември учениците от НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград украсяват своите класни стаи за предстоящите Коледни и новогодишни празници, които винаги са заредени с магия и са любими за малки и големи.

Училищното ръководство награждава най-добрите в конкурса за коледна украса, но освен това не пропуска да поощри и всички участници в начинанието.

Посещението на класните стаи винаги се превръща в едно много емоционално, неповторимо и празнично преживяване за оценяващите.

За пореден път комисията, оценяваща украсата в класните стаи, бе силно впечатлена и в същото време изключително затруднена при излъчването на победителите.

Коледната украса във всеки кабинет се отличаваше със собствен стил и уникалност. Заслуга за оригиналните и сполучливи идеи безспорно заслужават и класните ръководители.

С много фантазия и творчески усет, учениците на Националната професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“, създадоха богато разнообразие от коледни украшения, използвайки подръчни материали.

Коментари:

коментара