Коледа в НПГГС „Христо Ботев”

Коледният дух завладя ученици и преподаватели на НПГГС „Христо Ботев”.

На 18.12.2019г. възпитаниците на гимназията посрещнаха Дядо Коледа, неговата Снежанка и елена Рудолф.

Скъпите гости прекрачиха прага на училището, за да поднесат своите подаръци и пожелания за щастлива Коледа и много здраве,успехи и сбъднати мечти през Новата 2020 г.

За доброто настроение на всички присъстващи с ентусиазъм и огромно желание се погрижиха ученичките от 9б клас Еми Кейбашиева, Деница Баракова и Юлиана Клянцева и ученикът от 12в клас Юсуф Съртев.

Кратка викторина провери знанията на учениците за историята на коледните и новогодишните празници. Отговорилите правилно на въпросите получиха сувенирни химикали и магнити.

Тържеството продължи с награди за отличилите се в конкурса за най-добра коледна украса на класна стая. Класирането на призовите места бе обявено от госпожа Надежда Ганчева – зам.-директор на гимназията, която с помощта на господин Георги Янчев- също зам. – директор, връчи и наградите.

Трето място заслужиха учениците от 11б клас с класен ръководител Вергиния Иванова.

На трето място се нареди XI „б“ клас с класен ръководител инж. Вергиния Иванова

Второ място заеха два класа – 8б клас с класен ръководител Филип Устабашиев и 9а клас с класен ръководител Цветан Гугалов.

„Дебютантите“ от VIII „б“ клас с класен ръководител инж. Филип Устабашиев грабнаха второ място в конкурса

Престижното първо място си разделиха също два класа: 9б клас с класен ръководител Ирина Аврамова и 12б клас с класен ръководител Ирина Ачева.

Ръководеният от г-н Цветан Гугалов IX „а“ клас спечели второ място в конкурса

Всички останали класове, участвали в конкурса, получиха поощрителни награди.

Г-жа Ирина Аврамова и IX „б“ клас се поздравиха с първото място

Госпожа Ганчева пожела на всички да бъдат здрави, по-активни и по- креативни и през Новата година.

„Непобедимите“ от XII „б“ клас с класен ръководител инж. Ирина Ачева завоюваха за четвърта поредна година първо място

Специални коледни награди получиха четирима ученици и един преподавател.

Али Джихан от 11б клас бе отличен за своето изключително добро представяне в атрактивното състезание „Открий книгите”, проведено в Седмицата на националното четене.

Георги Марков от 12а клас, по много достоен начин представи България, Община Велинград и НПГГС „Христо Ботев” в Международния младежки конкурс, проведен във Воронеж, Русия.

Георги Мазаков от 11б клас получи специална грамота за една изключително достойна постъпка – намирайки скъп телефон на физкултурната площадка, той го предава на ръководството на училището.

Деница Баракова от 9б клас прояви своите невероятни умения и получи награда за активност и оригиналност при изготвяне на коледна украса.

Господин Иван Пещерски, преподавател по музика в гимназията, получи специална награда за това, че със своя талант, усмивка и хъс допринася изключително много за коледния дух, витаещ в училището.

Представителите на Общинска администрация – Велинград, госпожа Марияна Зинкова и госпожа Илияна Гешева, получиха специални награди от инж. Стефан Шулев – директор на гимназията, за своята съпричастност и активно участие във всяко събитие, организирано в училището.

Госпожа Зинкова пожела сиянието на светлите празници да завладее всички и донесе много здраве и бъдещи нови успехи във всяко едно начинание.

Тържеството завърши с обръщение на господин Шулев, с което той отправи своите пожелания към всички за много здраве, успехи, споделена топлота и обич.

Весела, приятна и разумно използвана ваканция!– бяха финалните думи на директора на НПГГС „Христо Ботев”.

Коментари:

коментара