Илиян Пенев отново получи годишната награда на Ротари клуб Велинград

Илиян Пенев получи своето отличие от президента на Ротари клуб Велинград г-жа Христина Узунова

На 25.02.2020 г. , в конферентната зала на хотел „Олимп“, Ротари клуб Велинград връчи наградите за 2019 г. на талантливи деца и ученици от община Велинград.

На събитието присъстваха членове на клуба, децата и учениците, придружени от своите родители и ръководители.

Илиян Атанасов Пенев – ученик от 12 „а“ клас на НПГГС „Хр. Ботев“ – Велинград, получи за втори път наградата в категория „Изкуство“. Илиян е удостоен с тази награда за своите таланти и успешни изяви като музикант в Представителен младежки духов оркестър с мажоретен състав „Димитър Мечев“, танцьор в Представителния детско – юношески фолклорен ансамбъл „Здравче – венче“, носител на Сребърна и Златна писалка от конкурсите за писане на великденски яйца.

Наградата на Ротари клуб е най-вече е признание за неговоия талант и въображение, с които успя да подготви част от замислената мащабна благотворителна изложба, посветена на българската история и нейните славни личности – „Със слово, огън и меч“ – пирография.

Илиян Пенев беше придружен от ръководството на гимназията – инж. Стефан Шулев и инж. Надежда Ганчева, както и от г-жа Недялка Стефанова – класен ръководител.

Илиян Пенев с екипа от Националната ПГГС „Христо Ботев“

Екипът на НПГГС „Хр. Ботев“ има още един повод да се гордее с постиженията на своите ученици, които получават подкрепа и признание за своите идеи, таланти и творчески планове.

Илиян Пенев със своя класен ръководител г-жа Недялка Стефанова

Нека да честитим тази заслужена награда на Илиян Пенев и с пожелание за здраве, успешно завършване на 12-ти клас, да очакваме неговите бъдещи успехи!

Коментари:

коментара