Заслужено признание за преподавател на НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград

Цветан Гугалов с почетното отличие „Неофит Рилски“ на МОН

Министерството на образованието и науката (МОН) удостои по случай 24 май с почетното отличие „Неофит Рилски“ преподавател от НПГГС „Христо Ботев“. Престижната награда напълно заслужено бе присъдена на Цветан Гугалов – старши учител по математика и информатика и активист на синдикат „Образование“ на КТ Подкрепа. Той бе номиниран за отличието от РСО на КТ „ПОДКРЕПА“ – Пазарджик. Получената награда от Цветан Гугалов е висока оценка за неговия професионален път в образователната сфера през последните 20 години.

Церемонията по връчването на наградите на заслужилите педагози се състоя в сградата на Етнографската експозиция на Регионален исторически музей – Пазарджик. Отличията бяха връчени от г-жа Валентина Кайтазова – началник на РУО – гр. Пазарджик.

„Искам да изкажа огромната си благодарност за подкрепата и разбирането от страна на ръководството на Националната професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ – гр. Велинград в лицето на нейния Директор инж. Стефан Шулев, благодарение на която ми бе присъдено това почетно отличие!Огромни благодарности и на ръководството на СРС „Подкрепа“ – гр. Пазарджик с Председател г-н Никола Минчев и Председателя на РС „Образование Подкрепа“ гр. Пазарджик г-н Димитър Хаджидимитров!!!БЛАГОДАРЯ ВИ !!!“, сподели развълнуваният носител на почетното отличие „Неофит Рилски“ на МОН.

Коментари:

коментара