Добрият пример! Ученици на Националната ПГГС „Христо Ботев“ наградени за доблестна постъпка от началника на РУ – Велинград

Главен инспектор Стоян Кюпов (в средата) с наградените ученици Давид Попов (вляво) и Иван Иванов (вдясно)

Началникът на Районно управление „Полиция“ – Велинград главен инспектор Стоян Кюпов връчи почетни грамоти на двама осмокласници от Националната ПГГС „Христо Ботев“ за проявена гражданска съвест и доблест. Церемонията се състоя на 28 октомври 2021 г.

Давид Попов получава своята почетна грамота от началника на РУ – Велинград

В края на месец септември, на път за училище, Давид Попов и Иван Иванов намират на централна улица в града скъп телефон (iPhone). Двамата ученици потърсили веднага съдействие от полицията и предали скъпата вещ за съхранение в РУ – Велинград.

Иван Иванов получава своята почетна грамота от началника на РУ – Велинград

Главен инспектор Стоян Кюпов оцени високо проявената доблест, безкористност и висок морал от страна на възпитаниците на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – Велинград. Полицейският шеф, който също е възпитаник на нашето училище подчерта, че постъпката на Давид и Иван е достойна за уважение и подражание от страна на техните връстници и съученици, а освен това е повод и за гордост за техните близки и за учебното заведение, в което се обучават.

Наградените ученици и началника на РУ – Велинград с инж. Надежда Ганчева

По време на срещата при началника на РУ – Велинград присъстваха инж. Надежда Ганчева – зам.-директор на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград и инж. Филип Устабашиев – преподавател по професионална подготовка и класен ръководител на двамата ученици от 8 „в“ клас.

Наградените ученици и началника на РУ – Велинград с инж. Филип Устабашиев (вляво)

Коментари:

коментара