Дипломиране на Випуск 2021 година на Националната ПГГС „Христо Ботев“ – Велинград

Дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация получиха възпитаниците на НПГГС „Христо Ботев“ на 23.06.2021 година. Тържественото събитие се състоя в салона на ОНЧ „Отец Паисий – 1893“, в присъствието на ръководството и преподавателите на гимназията, гости, родители, ученици.

В словото си към зрелостниците инж. Стефан Шулев, директор на учебното заведение, им пожела здраве, много сила и упоритост в постигане на мечтите и в реализацията на избраната от тях професия.

Плакет, сребърен медал и награди за постигнат отличен успех през четирите години на обучение получиха зрелостниците Теню Митев, Георги Влахов, Албен Сеферов, Александър Каменов и Верхат Джихан.

Отличниците на випуск 2021 г. са трима – Георги Мазаков, Стоил Марински и Салих Мандраджи.

Плакет, златен медал и награди им бяха връчени от инж. Стефан Шулев.

Училищното ръководство награди с екипировка и още двама ученици, които се изявиха в училищния кръг на състезанието Горски многобой – Теню Митев и Георги Влахов.

Госпожа Надежда Ганчева, заместник – директор на гимназията, отбеляза успехите на отбора по Горски многобой, който и тази година завоюва безапелационно първото място на състезанието, чиито домакин бе град Варна. Поздравление към победителите поднесе бившия ученик на гимназията и един от най-успешните участници в историята на надпреварата. Йоан, който в момента е третокурсник в Лесотехнически университет, спец. Горско стопанство, бе част от отбора завоювал шампионската купа в надпреварата, проведена през 2018 г. в Берковица. Възпитаникът на Националната ПГГС „Христо Ботев“ връчи на победителите в 13-то Националното състезание „Горски многобой 2021“ луксозни часовници, които да отмерват бъдещите им успехи в професионалното им развитие.

Най-тържественият момент бе връчването на дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация от директора – инж. Стефан Шулев, и класните ръководители – г-жа Людмила Алексиева и г-жа Вергиния Иванова.

От името на зрелостниците слово произнесе Георги Мазаков от 12 „б“ клас, който благодари на ръководството и преподавателите на НПГГС „Христо Ботев“за всеотдайността, обичта и знанията, получени през годините на обучение.

За доброто настроение на всички се погрижиха младите таланти на Детско-юношеска вокално-инструментална школа „Звънче“ с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви.

Празникът завърши с изпълнение на емблематичната за лесовъдите в България песен „Хубава си, моя горо“.   

На добър час, Випуск 2021 година!

Коментари:

коментара