БУЛПРОФОР навърши 20 години, юбилейна награда за НПГГС „Христо Ботев“ – Велинград

Инж. Антоний Стефанов (вляво) връчи юбилейното отличие на НПГГС „Христо Ботев“ на инж. Стефан Шулев

Браншовото сдружение на практикуващите лесовъди и горски предприемачи в България – „БУЛПРОФОР“ отбеляза своя 20-годишен юбилей.

Тържествената церемония се проведе на 20 февруари 2020 г. в София. Сред поканените официални гости на събитието бе и директорът на НПГГС „Христо Ботев“ – гр. Велинград, инж. Стефан Шулев.

По време на церемонията председателят на УС на БУЛПРОФОР, инж. Антоний Стефанов връчи ПОЧЕТЕН ЗНАК и УДОСТОВЕРЕНИЕ „За особени заслуги в лесовъдската практика“ на номинираните точно 20 институции и организации. Юбилейни отличия получи и НПГГС „Христо Ботев“, което бе единственото средно учебно заведение с престижната награда.

Инж. Стефан Шулев връчи на инж. Антоний Стефанов поздравителен адрес и подарък от НПГГС „Христо Ботев“.

По време на тържествената сесия, инж. Антоний Стефанов изнесе презентация на тема „20 години в подкрепа на горския сектор“. В своето изложение пред присъстващите председателят на БУЛПРОФОР очерта пътят и ролята на сдружението в подкрепа на практикуващите лесовъди и горски предприемачи.

Празничното събитие бе уважено от представители на ИАГ, държавни структури, браншови организации, научните среди, собственици на гори и други партньори на БУЛПРОФОР.

Коментари:

коментара